RU

 

Ми в соціальних мережах:

Вініри вартість

Відносно недавно естетичні проблеми з зубами вважалися досить складними і практично невиправними. Тому якщо вони виникали, людям залишалося тільки навчитися жити з ними. Сьогодні ж сучасна стоматологія перейшла на нову, небачену раніше ступінь розвитку. Тепер практично всі естетичні проблеми можна вирішити за допомогою нових методів і допоміжних матеріалів, одними з яких є вініри. Вартість їх прийнятна, а ефективність їх використання знаходиться на високому рівні.

Вініри вартістьВініри, вартість установки яких є демократичною в нашій клініці, це унікальні допоміжні матеріали в сфері естетичної стоматології у вигляді невеликих і тонких пластинок. Вони працюють як спеціальні накладки, що дозволяють ефективно і надовго приховати зовнішні дефекти зубів. Широко використовуються вони в області протезування. Таким чином, вініри (вартість їх порівняно невисока) допомагають позбутися від пошкоджень і дефектів зубної емалі різної складності, від занадто великих широких щілин між зубами, від темних плям на емалі. З їх допомогою також проводиться ефективна реставрація старих пломб, які псують загальний зовнішній вигляд зубів. Часто використовуються вініри (вартість їх різниться в залежності від різних факторів) і для того, щоб зробити посмішку пацієнта білосніжною і сяючою.

Вартість вінірів залежить, перш за все, від якості застосовуваного матеріалу і устаткування. Чим якісніше будуть матеріали, тим довше будуть служити ці пластини і зберігати свій первинний вигляд. Ціна їх формується також з урахуванням кваліфікації лікаря-стоматолога, який буде проводити процедуру реставрації з їх застосуванням. При цьому завжди краще заплатити більше, але звернутися до досвідченого фахівця.

У клініці «Стоматологія без болю» кращі лікарі зроблять Вашу посмішку красивою і білосніжною! Вартість вінірів у нас демократична!

Довіряючи нашій клініці, Ви довіряєте досвідченим стоматологам з високою науковим ступенем і досвідом роботи в лідируючих Стоматологія Німеччини, Чехії та Австрії!