RU

 

Ми в соціальних мережах:

Реставрація зубів вінірами

Реставрація зубів вінірамиВінірінг зубів зараз є дуже поширеною послугою в Україні. Вінірінг - це реставрація зубів вінірами, спеціальними керамічними пластинками, які виготовляються протезистом індивідуально під колір і форму Ваших зубів. Вініри потрібно встановлювати людям, які не задоволені станом або зовнішнім виглядом своїх зубів. На нашому сайті Ви зможете знайти різноманітні приклади дефектів зубів, з якими до нас зверталися пацієнти.

Реставрація зубів вінірами повністю змінює всю картину Вашого зубного ряду, і тепер Ви не будете соромитися Вашої посмішки, як раніше. Стоматологія «Без болю» радить Вам якнайшвидше прийняти рішення встановити якісні вініри.

Нерідко можна зустріти людину, яка від народження має певні дефекти зубів, які заважають їй в спілкуванні або прийомі їжі. Гігієна таких зубів затруднюється, не кажучи вже про вимову деяких слів. Мова такої людини може бути невиразною і навіть неприємною. Реставрація зубів вінірами допоможе таким людям навчитися повноцінно почувати себе в різних обставинах і не соромитися.
Насправді, дефекти зубів - це дуже серйозна проблема. За останній рік ми обслужили масу пацієнтів з різноманітними дефектами, більшість з яких вроджені. Якщо Вас природа не нагородила красивими і рівними зубами, Вам потрібна реставрація зубів вінірами. Прийнявши таке рішення, десятки або навіть сотні наших пацієнтів вже мають повноцінну посмішку і не шкодують про це.
Вам потрібно порадитися з досвідченим стоматологом? Ви хочете насолоджуватися життям в сучасному суспільстві, а не комплексувати щоразу? Так, це дуже серйозне питання. Якщо у Вас є якісь проблеми з формою або розташуванням передніх зубів, Вам варто зараз же записатися на реставрацію зубів вінірами.

Таку стоматологічну роботу виконують наші фахівці в будь-який час. Запишіться до нас, щоб реставрація зубів вінірами почалася найближчим часом.