RU

 

Ми в соціальних мережах:

Скільки коштує безметалова кераміка

Скільки коштує безметалова керамікаВже минули ті часи, коли стоматологи користувалися залізними коронками і зубними протезами. На зміну шкідливому і грубому на вигляд залізу прийшла безметалова кераміка. Скільки коштує такий протез або коронка, сказати відразу точно складно. Адже в кожній клініці свої розцінки на всі матеріали і види послуг. Іноді буває таке, що в одному медичному закладі ціни у різних лікарів різні. Щоб дізнатися точно, скільки коштує безметалова кераміка, потрібно вирушати в конкретний заклад до конкретного фахівця. Можна не ходити, а просто зателефонувати і отримати консультацію по телефону. Це навіть зручніше. Адже можна за півгодини обдзвонити з десяток клінік і потім вже робити висновки, куди варто йти лікуватися, а куди ні.

Скільки коштує безметалова кераміка, розкажуть Вам чітко і чесно, нічого не приховуючи, в клініці «Стоматологія без болю». Телефонуйте і запитуйте! Будемо раді надати Вам вичерпну інформацію.

Як показує наша практика, багатьом українцям цікаво нині, скільки ж коштує безметалова кераміка. Наш народ не дурний, він розуміє всі переваги такої технології навіть на інтуїтивному рівні. Кераміка міцна і нетоксична, вона не іржавіє і не має смаку, на відміну від заліза. Крім того, мало який матеріал може позмагатися в природності і презентабельності зовнішнього вигляду безметалової кераміки. Скільки коштує це задоволення, багатьох наших пацієнтів навіть не хвилює. Кераміка – краще, що є зараз в сучасній стоматологічній практиці. На щастя, в Україні таке вже практикується, причому дуже активно. І не дивно, адже все хороше приживається швидко.

До сих пір не з'ясували, скільки коштує безметалова кераміка? Щоб дізнатися відповідь, телефонуйте нам!