RU

 

Ми в соціальних мережах:

Вініри кераміка під ключ

Вініри кераміка під ключВи не повірите своїм очам, якщо Вам поставлять вініри (кераміка під ключ), які повністю сховають будь-який недолік Ваших зубів. Вони не будуть відрізнятися ні кольором, ні формою, так як будуть створені індивідуально для Ваших зубів. Вінірові накладки робляться з розрахунку на те, щоб закрити дефектні зуби так, щоб вони не відрізнялися від інших зубів. За бажанням самого пацієнта, ми можемо поставити вініри (кераміка під ключ) на всі зуби, на тон світліше. Тоді Вам не доведеться відбілювати свої зуби або робити ще якісь процедури зі зміни кольору. Вінірові накладки стануть для Вас справжнім "порятунком" і паличкою-виручалочкою, в разі, якщо природа обділила Вас красою зубів.

Хочете знову посміхатися, не соромлячись своїх передніх зубів? Нам всім відомо, що оточуючі нас люди здатні помічати всі деталі, аж до наших зубів. Вам неприємні Ваші зуби? Ви перестали часто посміхатися? Вініри (кераміка під ключ), тобто, накладки на зуби керамічні - це Ваш єдиний, і, мабуть, успішний вихід з ситуації, що склалася.

Вам ні в якому разі не потрібно панікувати і комплексувати з приводу стану своїх зубів. Якщо Ви народилися з якимось дефектом зубного ряду або ж отримали певну травму зубів, Ви можете замовити для себе вініри (кераміка під ключ), які точно будуть повторювати форму і колір Ваших зубів. Але, якщо Ви хочете кардинально поміняти свою посмішку, Вам варто замовити вініри (кераміка під ключ) на тон або два тони світліше своїх природних зубів.

Коли Вам здається, що вже немає виходу з критичної ситуації, коли Ви вже починаєте не любити себе за свої зуби, знайте, що вініри (кераміка під ключ) можна буде поставити в будь-який час в клініці "Без болю".