RU

 

Ми в соціальних мережах:

Безметалова зубна кераміка

Безметалова зубна керамікаКераміка використовується не тільки в справі виготовлення посуду і різних предметів мистецтва. Зараз цей матеріал є затребуваним і в інших сферах діяльності людини. Зокрема, своє застосування він знайшов і в стоматологічній практиці. З кераміки роблять сучасні протези і накладки на зуби. Матеріал має всі необхідні якості, набагато більше підходить для протезування, ніж будь-який інший. Та й виглядає він дуже схоже з натуральною зубною кістковою тканиною. Відрізнити справжній і штучний зуб дуже складно, а іноді і взагалі неможливо. Безметалова зубна кераміка – один з найгеніальніших винаходів науки. З моменту її появи почався новий етап у справі протезування. Завдяки відкриттю безметалової зубної кераміки люди зараз мають можливість до кінця своїх днів жити з повноцінною і гарною посмішкою. Дуже приємно, що в Україні така технологія теж доступна, зокрема, вже кілька років вона активно практикується в столичних клініках. Українці точно так же, як і американці, французи, німці і так далі, хочуть бути красивими і здоровими, а також щасливими. З беззубою щелепою неможливо ні перше, ні друге, ні третє.

Безметалова зубна кераміка допоможе вирішити безліч проблем – відновлення втрачених зубів, реставрація пошкоджених зубів, поліпшення кольору емалі і форми.

На сайті можна подивитися приклади робіт з використанням безметалової зубної кераміки, які виконані нашими фахівцями. Ми вважаємо, і небезпідставно, саме цю технологію найбільш вдалою на даний момент. У своїй практиці лікарям нашим довелося попрацювати з різними за якістю коронками, протезами, матеріалами. Безметалова зубна кераміка перевершила всі очікування. Використовуючи її, можна отримати дивовижний у всіх віднощеннях результат.

Вважаєте використання металевих коронок і протезів пережитком минулого? Тоді Вам безсумнівно сподобається безметалова зубна кераміка!