RU

 

Ми в соціальних мережах:

Люмініри Київ

Люмініри КиївВ американських фільмах немає жодного героя без білосніжної усмішки з ідеально рівними зубами. Таку ж посмішку можна побачити у моделей в журналах, у телеведучих і навіть просто у багатих і знаменитих людей. Багато при цьому думають, що така усмішка неможлива в реальному житті. Але вони сильно помиляються, адже сучасна стоматологія досягла надзвичайного рівня розвитку і здатна вирішити практично всі естетичні проблеми з зубами. Допомагають їй в цьому і спеціальні люмініри (Київ).

В яких випадках використовуються люмініри (Київ) і що це таке? Люмініри (Київ) - це тонкі, що імітують колір зубів, пластинки. Вони дозволяють приховати багато зовнішні дефекти зубів. Саме вони найчастіше використовуються знаменитими акторами для того, щоб створити «голлівудську» усмішку. Їх перевагою є те, що вони несуть мінімальне навантаження на зуби і їх емаль. Додатково вони ще і захищають від карієсу і забезпечують якісне фторування емалі. Таким чином, їх застосування є повністю безпечним і навіть корисним для більшості пацієнтів.

Використовуються люмініри (Київ) у випадках, коли необхідно приховати наявність занадто широких щілин між зубами, ефективно відбілити їх емаль, виправити різні сколи та тріщини на емалі. З їх допомогою можна також швидко і ефективно вирівняти зуби, якщо викривлення не надто серйозне. Термін служби Люмініри (Київ) досить тривалий. Догляд за ними складається зі звичайних правил гігієни порожнини рота, тому він не вимагає великої кількості часу і трудомісткої роботи від пацієнта.

Вам не подобається зовнішній вигляд Ваших зубів? Тоді звертайтеся в клініку «Стоматологія без болю», щоб виправити його за допомогою Люмініри (Київ)!

У «Стоматології без болю» про Ваших зубах дбатиме практикуючий доктор з науковим ступенем кандидата медичних наук, який стажувався в найкращих стоматологів Чехії, Австрії та Німеччині!