RU

 

Ми в соціальних мережах:

Керамічні вініри ціна на один зуб

Керамічні вініри ціна на один зубНе завжди некрасивість посмішки пов'язана тільки з відсутністю всіх або декількох зубів. Іноді зуби просто криві, пошкоджені, просто хворі або жовті. І виглядає це вкрай не естетично. Але і таку проблему сучасна стоматологічна практика здатна вирішити. Наприклад, можна просто поставити на всю щелепу або тільки на один зуб керамічні вініри. Ціна такої маніпуляції буде залежати саме від складності та масштабності роботи. Чим серйозніше запланована переробка посмішки, тим дорожче вийде.

Насправді дуже цікавим і просто геніальним рішенням можна вважати керамічні вініри. Ціна на один зуб встановити вінір в різних медустановах може бути різною. За допомогою такого винаходу можна приховати багато недосконалостей зубного ряду. Якщо є між зубами щілини, якщо зуб з якоїсь причини викривлений, якщо не виходить досягти бажаної білизни емалі іншими більш класичними методами, на виручку прийдуть саме керамічні вініри (ціна на один зуб – величина варіативна). Заготовки зі спеціального виду кераміки лікар просто приклеює на видиму сторону зуба. Технології сучасні дозволяють створювати вініри, що точно відповідають усім необхідним параметрам, в тому числі необхідним формам, розмірам і навіть кольору.

Плануєте ставити собі керамічні вініри? Ціна на один зуб в нашій клініці максимально адекватна.

Зуби, на які встановлені керамічні вініри (ціна на один зуб у нас лояльна), виглядають дуже красиво, як у моделей на обкладинках журналів. Крім того, навряд чи хтось, хто Вас не знав раніше, здогадається, що Ваші зуби не зовсім Ваші. Посмішка Ваша буде чудовою, променистою і природною. Якщо Ви давно про це мріяли, приходьте до нас. Наші фахівці подарують Вам посмішку мрії.

Нашими лікарями використовуються найбільш сучасні та ефективні методики. У нашій клініці зокрема можна поставити керамічні вініри. Ціну за один зуб уточнюйте.