RU

 

Ми в соціальних мережах:

Імплантація Слобідська

Імплантація СлобідськаЛюди в Україні не звикли вчасно лікувати зуби і ходити регулярно на профілактичні огляди. Причин цього існує маса. Одні бояться великих фінансових розтрат, інші просто прагнуть не надавати значення зубним проблемам, треті панічно бояться людей в білих халатах і з бормашиною в руках. Проте, зараз можна пройти лікування швидко, безболісно і за помірну ціну. Це можливо навіть в разі проведення імплантації. На Слобідській є стоматологія, де всі процедури здійснюються без болю. Клініка наша так і називається «Стоматологія без болю». Всіх, хто боїться, закликаємо із зубними проблемами приходити до нас.

Дійсно, раніше імплантація (Слобідська), а точніше протезування, передбачала саме операцію з використанням скальпеля та іншого хірургічного інструменту. Зрозуміло, пацієнту в процесі могло бути і страшно, і боляче, і неприємно. Але це було раніше. Сучасна імплантація (Слобідська) – це щось зовсім інше. Ніяких розрізів, ніяких больових відчуттів, мінімум дискомфорту. Звичайно, щоб було все саме так, роботи повинен проводити досвідчений, умілий лікар.

У нашій клініці імплантація (Слобідська) здійснюється лікарями вищої кваліфікаційної категорії. Якщо Ви шукаєте фахівців саме такого рівня, приходьте до нас.

Перший раз завжди буває страшно. Але, вставивши один зуб, у Вас напевно більше не будуть трястися коліна при одному тільки слові «імплантація». Слобідська – місце розташування нашої клініки. У нас лікувати і вставляти зуби не боляче і не страшно. Будемо раді, якщо Ви побажаєте переконатися в цьому на власному досвіді.

Цікавить імплантація (Слобідська)? У нашій клініці Вам з радістю допоможуть з відновленням зубного ряду.