RU

 

Ми в соціальних мережах:

Безметалова кераміка зубів

Безметалова кераміка зубівЗуби, як і здоров'я, потрібно берегти змолоду. Адже ця частина людського організму дуже важлива. Без зубів життя вже не буде таким цікавим і радісним, повним задоволень. Дійсно, саме ставлення до зубів в молодому віці дуже сильно впливає на те, чи збережуться вони до старості в повному складі і чи будуть вони здоровими і красивими. Дуже велику увагу потрібно приділяти їх чищенню і лікуванню вже з дитинства. Тоді можна сподіватися, що послуги протезування не знадобляться взагалі або будуть потрібні вже в похилому віці. Звичайно, безметалова кераміка зубів сьогодні дозволяє творити стоматологам чудеса, відновлювати те, що, здавалося, відновити вже неможливо. І все ж не варто сподіватися на цю супер сучасну технологію. Безметалова кераміка зубів – задоволення не дешеве. Ціна коронки або протеза в складному випадку може бути досить високою. Та й свої власні зуби все ж завжди краще штучних, якими б натуральними на вигляд і красивими ті не були.

Безметалова кераміка зубів виручить в найскладніших ситуаціях. Ця технологія дозволяє відновити втрачені зуби або відреставрувати ті, що є.

Безметалова кераміка для зубів є кращим другом. Цей матеріал дуже підходить для використання в стоматологічній практиці, так як має всі необхідні для цього якості. Він неймовірно міцний, нетоксичний, не окислюється і не виділяє шкідливих речовин. До того ж він дуже схожий на справжній зуб. Що ще потрібно, щоб коронка або протез вийшли красивими, надійними, довговічними, гарними. Безметалову кераміку зубів використовують стоматологи в усьому світі. Цей факт говорить багато про що. Дуже радує те, що і в Україні це нове віяння прижилося і популяризувалося.

Приходьте в нашу клініку, щоб особисто дізнатися, що ж це таке безметалова кераміка зубів.