RU

 

Ми в соціальних мережах:

Імплантація Лівий берег

Імплантація Лівий берегДовго в стоматологічній практиці був відсутній спосіб відновлення зубного ряду, що дозволяє отримати результат, максимально близький до природного. Тобто, поставити протез можна було і десятки років тому. Але це була лише імітація справжніх зубів, що має масу недоліків. Зараз є спосіб відновити зубний ряд таким чином, щоб не страждали ніякі тканини, щоб не деформувалася щелепу і так далі. Називається такий спосіб – імплантація. На Лівому березі в Києві і навіть у багатьох невеликих населених пунктах вже доступна така послуга. Українці можуть уже вставити втрачені зуби за супер сучасною методикою.

Щоб обличчя залишалося красивим і молодим, мало користуватися кремами для шкіри і різною косметикою. У літніх людей часто можна помітити зменшення щелеп, непропорційність рис обличчя, чому виною може бути банальна неповноцінність зубного ряду. Щоб такого не відбувалося, важливо вчасно скористатися імплантацією (Лівий берег). Вона допоможе зберегти в цілісності кісткові тканини і ясна. Імплантація (Лівий берег) – найкраще рішення, коли мова йде про протезування.

Вчені ще не придумали більш вдалого методу відновлення зубів, ніж імплантація. Лівий берег, Київ – географічне розташування нашої клініки. Приходьте до нас, якщо захочеться скористатися цією супер сучасною методикою.

На Лівому березі імплантацію практикують досить багато медустанов. Ми все-таки закликаємо Вас звернутися саме до нас. У нас працюють досвідчені, грамотні, акуратні і чуйні фахівці, які зможуть перетворити Вашу посмішку в голлівудську, якщо Ви того попросите.

Імплантація (Лівий берег) здійснюється в «Стоматології без болю».