RU

 

Ми в соціальних мережах:

Стоматологія реставрація зубів

Стоматологія реставрація зубівНе у всіх людей зуби рівні, білі і красиві. Якщо подумати, то таких щасливчиків взагалі не так багато в світі. У кожного проблеми свої. У когось карієс, у когось жовта емаль, а комусь взагалі не пощастило – зуби і зовсім кострубаті. Коли зуба немає, вихід один – поставити імплантат (протез). Коли зуб є, але стан його незадовільний, на стоматолога чекає більш складна робота – реставрація.

На щастя, зараз немає проблем з матеріалами і техніками реставрації зубів. Стоматологія сучасна дозволяє відновити практично все. Талановитий дантист з хорошою матеріальною і технічною базою здатний творити чудеса з людськими посмішками. Надламані і криві зуби знову можуть стати рівними і красивими, завдяки, наприклад, вінірам. Ця методика стає все більш затребуваною в нашій українській стоматології. Реставрація зубів вінірами – це майже універсальне рішення. За допомогою вінірів можна виправити навіть саму некрасиву посмішку.

Приходьте до нас, якщо Вам потрібна хороша київська стоматологія. Реставрація зубів – така послуга у нас теж є. Будемо раді допомогти кожному!

Крім установки вінірів та реставрації зубів в стоматології нашій виконуються і інші види робіт. Наші лікарі полікують карієс, приберуть зубний камінь і наліт, зроблять відбілювання і багато іншого. Щоб потрапити на прийом до лікаря, потрібно заздалегідь записатися. Зробити це можна за телефоном. Всі доступні номери вказані у верхній частині сайту.

Красива і здорова усмішка кожному – ось те, заради чого працює наша стоматологія. Реставрація зубів – поняття, насправді, складне. В нього можуть входити найрізноманітніші види робіт. Але всі вони допомагають наблизити посмішку людини до ідеального її стану.

Сподіваємося, що Вам сподобається наша стоматологія. Реставрація зубів обов'язково дасть позитивний результат, якщо за цю справу візьмуться фахівці нашої клініки.