RU

 

Ми в соціальних мережах:

Протезування зубів безметаловою керамікою

Протезування зубів безметаловою керамікоюПротези зубні бувають нині різними. Це раніше можна було вибирати тільки, якого кольору метал поставити – жовтого або сірого. Тепер же вибір зовсім інший – метал або безметалова кераміка. Протезування зубів – та галузь медицини, в якій людство досягло феноменальних успіхів. Ще кілька років тому дантистів як вогню боялися не лише діти, а й дорослі. Лікування асоціювалось з масою неприємних відчуттів. Зараз все змінилося кардинально. Лікувати зуби можна швидко, якісно і абсолютно безболісно. А якість пропонованих послуг стала на порядок вищою, ніж була ще зовсім недавно. Протезування зубів безметаловою керамікою можна сміливо вважати однією з кращих інновацій в стоматологічній справі. Керамічні протези не окислюються, не викликають алергії, не ламаються і при тому всьому виглядають просто чудово. Відрізнити справжній зуб від штучного буде складно навіть тим, хто з людиною бачиться кожен день. Кераміка дуже схожа на зубну емаль і зовні, і взагалі якостями. До того ж, сьогодні можливо виготовляти її того відтінку, який притаманний зубам конкретної людини.

Протезування зубів безметаловою керамікою вже кілька років доступне в Україні. Відвідайте нашу клініку і втільте в життя свою мрію про ідеальну усмішку!

У нас така технологія з використанням виключно кераміки вже активно практикується. Наші пацієнти вже встигли оцінити її по достоїнству і навіть рекомендують її своїм знайомим. Це дійсно методика чудова і супер інноваційна. Нею користуються люди у всьому світі. Протезування зубів безметаловою керамікою виручає багатьох зірок кіно, телебачення, естради. Більш натурального по виду результату не дозволяє отримати ніяка інша технологія. Протезування зубів безметаловою керамікою багатьом публічним і простим людям старшого покоління дозволяє приголомшливо виглядати і радувати співрозмовників своєї просто таки ідеальний посмішкою.

Вам теж хотілося б пізнати на власному досвіді про всі принади безметалової кераміки? Протезування зубів тоді йдіть робити до нас!